Flyeractie ‘Weiger de Huurverhoging’!

Published

Op zaterdag 9 april zal Socialisten Noord een flyeractie houden in de stad Groningen. Vanaf 14:00 gaan wij flyeren in de Oost-Indische buurt. In deze flyers roepen wij op voor de landelijke ‘Weiger de Huurverhoging’-campagne, waarover je meer kan lezen op deze website.

Het doel van de campagne is het bevriezen van de huren. De afgelopen 10 jaar stegen de huren met meer dan 35%. Meer dan 800.000 huurders hebben na het betalen van de huur te weinig over voor de noodzakelijke kosten en levensonderhoud. Actiegroep ‘Wij Weigeren de Huurverhoging’ strijdt daarom voor meerjarige huurbevriezing (2022-2026) om wonen voor iedereen weer betaalbaar te maken, en te houden.

Als Socialisten Noord steunen we deze campagne van harte. Maar om van dit initiatief een succes te maken is wel actie nodig. Daarom roepen wij al onze leden en sympathisanten op om zich aan te melden voor onze flyeractie.

Ben jij bereid om op zaterdag 9 april vanaf 14:00 mee te helpen met flyeren in Groningen Stad? Laat het ons weten door je op te geven via een mailtje naar contact@socialistennoord.nl. Al is het maar een half uurtje, dan zijn we alsnog blij dat je er bent! Hopelijk tot dan.